Ajankohtaista

Sivu päivitetty 23.2.2019

 

Mansen Yhdistyksen toimisto Puutarhakatu 22.

 

HUOM!

Bussikuljetukset Tampereelta Rajaniemeen kurssien yhteydessä. 

Tämän kevään Rajaniemen kurssien yhteyteen on järjestetty mahdollisuus bussikuljetukseen Tampereen rautatieasemalta Rajaniemen lomakeskuksen pihaan. Edestakaiseen bussikuljetukseen osallistuva maksaa itse matkastaan korkeintaan Matkahuollon mukaisen eläkeläismaksun eli reilut 30e.

Mitä useampi kuljetukseen osallistuu, sitä halvemmaksi matka tulee. Kuljetukset järjestetään vielä 20-22.3, 8-10.4, ja 20-23.5, pidettäville kursseille. Ilmoittautuneita pitää olla vähintään 15, muussa tapauksessa kuljetus ei onnistu. Kun ilm.kurssille niin samalla voit ilm. bussikuljetukseen.

Tarkempaa tietoa saat EKL:N sivujen kautta "Kevät 2019 kurssit".

 

 

Mansen yhdistys on saanut kolme uutta toimijaa Hallitukseen. 

KARI ITKONEN monitoimimies, toimii Vanhusneuvostossa ja nyt lupautui hoitamaan sihteerin vaativaa hommaa sekä tiedoitusta (aamulehden ilmoitukset) ym. ajankohtaista.

 

MATTI MÄKELÄ hoitaa vastaisuudessa Matkojen järjestelyt, joissa kyllä hommaa riittää yhdelle miehelle.

 

MARKKU RANNIKKO antaa myös vahvistusta Mansen hallituksen kokouksissa. 

 

Minä Marita Hilden pitäydyn  "KOTISIVUJEN" päivittämisessä ajankohtaisista asioista.

 

Valitettavasti VESIJUMPPAAN ei saatu tarpeeksi osallistujia sekä  Karaokekerho ei tainnut saada oikein kannatusta. 

 

Jos Teillä  hyvät jäsenet on ideoita miten saataisiin väkeä liikkeelle mukavaan juttuun, niin tuokaa niitä Kuukausi tapaamiseen ja esittäkää siellä. Otamme vastaan todella mieluusti ja olemme valmiita olemaan mukana.                                                               

Asioiden hoitaminen onnistuu edelleenkin Kuukausi tapaamisen yhteydessä.

Ja Kuukausi tapaamiset on kerran kuukaudessa poikkeuksetta joka toinen keskiviikko, ilmoitetaan Sunnuntain Senioripalstatalla.

 

Mansen Seminaari Risteily 7-8.10.18, suuntautui Viking Grasilla Turku-Tukholma. Mukaan oli lähtenyt 29 jäsentä, mm. kerhojen vetäjät, hallituksen jäsenet sekä yhdistykseen kuuluvia ja kiinnostuneita jäseniä. 

Seminaaria pidettiin nelisen tuntia ja siellä saatiin aikaiseksi vuoden 2019 "TOIMINTASUUNNITELMA". Suunniteltiin tulevaa,  ehdotuksia retkistä ja matkoista, tiedoituksesta ym. tärkeistä asioista.   

Kehon ravintoa saatiin illallis pufee pöydästä sekä lounas pufeesta, unohtamatta aamiaista. Jalallakin sai laittaa koreasti. Ja kaikilla oli mukavaa, sosiaalista kanssa käymistä, toisten ihmisten tapaamista ja seurustelua! Kiitos Teille kaikille ja toivotaan tulevasta vuodesta hyvää toiminnan vuotta!

 

 

Hallituksen puolesta Marita Hilden