MANSEN Retket

Summassaari
Boccia kerho testannut ja hyväksi todennut Lomapaikan!

 

 

RETKIÄ JA TAPAHTUMIA 2020                     

 

 

ILMOITTAUTUMISET RETKILLE: 

TIMO MÄKELÄ P. 0400 918907

TAI SP.  timpa.makela@gmail.com

 

Tulevia matkoja suunnitteilla vuodelle 2020 seuraavasti:

 

MAALISKUU:

ELÄKKEENSAAJIEN KESKUSLIITON SUOSITUKSEN MUKAISESTI KAIKKI KEVÄÄN RETKET ON PERUUTETTU!!

HUHTIKUU:

 

ELOKUU:

 

Keväällä peruuntunut Roineen kierros tehdään keskiviikkona 26.08. Mikäli korona-virus estää tämänkin, niin varapäivänä voisi olla 21.10. Lähtö on klo 09.00 Vanhalta Kirkolta ja paluu samaan paikkaan noin klo 17. Matkan tarkka hinta selviää, kun tiedetään lähtijöiden lukumäärä, mutta tulee olemaan n. 45-55 euroa sisältäen buffet-lounaan.  Ilmoittautumiset matkanvetäjälle viimeistään perjantaina 21.8.

 

 

SYYSKUU:

Ruskamatka Posiolle 19-25.9.2020,

Matka toteutuu ja koska lähtijöitä on yli 20, niin saamme majoituksesta 10 prosentin alennuksen.  Hallituksen tekemän päätöksen mukaan yhdistys maksaa bussikuljetuksen. Ilmoittautumisaika on nyt päättynyt ja ylimääräiseksi jääneet mökit vapautettu myyntiin. Jos nyt kuitenkin haluaisit vielä mukaan, niin kysy mahdollisista  lisäpaikoista matkanvetäjältä. Lisätietoa  hinnoista ja ravintolapalveluista.

 

LOKAKUU:

Yhdistys on ostanut koko näytöksen Taalia-teatterin kappaleesta "Ideaparkki" ja tarjoaa sen jäsenistölleen. Se esitetään Artteli-talossa, Salhojankatu 42, Tammela. Esityspäivä on lauantai 10.10. klo 15.00 ja paikkoja on jäljellä vielä 34. Ilmoittautumiset matkanvetäjälle.

 

Klikkaamalla punaista, pääset EKL;n sivuille!

 

Linkki:

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry

Linkin kautta pääset tutustumaan EKL:n sivuihin. 

Yhteystiedot, toiminta ja Lomakeskus Rajaniemen

lomatarjontaan ja kursseihin.

 

 

 

 

EKL:N LOMAPAIKKA, VIRRAT RAJANIEMI

 

Kutsuu jäseniään lomanviettoon. Rentouttavaa yhdessä oloa, liikuntaa ja ulkoilua. Lomia valittavina itse kullekin sopivaa. ELÄKKEENSAAJA LEHTI kertoo tarkemmin ajan ja loman sisällön. Kaikki mukaan yhdessä tai yksin, siellä et ole yksin.

 

Sivua päivitetty 02.08.2020